dilluns, 22 de desembre del 2014

L'associació Amigues i amics del Centre d'adults de Sitges es consolida


L'any passat, des del Centre es va impulsar la creació d'aquesta associació per col·laborar en l'organització i gestió d'activitats paral·leles a la tasca docent i per canalitzar gestions i petites compres que, de vegades, cal dur a terme. Formen part d'aquesta associació el professorat i l'alumnat del centre i totes les persones majors de 15 anys que paguin la quota anual de soci, que el curs 2014-15 és de 3€. Formar part de l'associació dóna dret a participar en totes les activitats que organitzi.

Durant el curs 13-14, l'associació va iniciar les seves funcions i aquest mes de desembre s'ha dut a terme la primera assemblea ordinària. Recentment, també s'ha obert una pàgina de Facebook per difondre les activitats programades.

La Junta Directiva ja compta, des de l'assemblea ordinària, amb tres persones per ocupar els càrrecs de vocals i col·laborar en les tasques que fins ara, eren a càrrec únicament de les professores del centre. L'equip docent valora molt positivament aquest fet ja que amplia la participació dels alumnes en l'organització.

Us animem a participar en les activitats i a assistir a les reunions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada