dimecres, 10 d’abril del 2013

Últim trimestre

Encarem l'últim trimestre del curs 2012-13 després del petit descans que marca la Setmana Santa.

Aquest any, el Centre ha viscut un procés de transformació i adaptació que continuarà encara l'any vinent. L'objectiu d'aquests canvis és adaptar les propostes i l'oferta al públic al qual ens dirigim, és a dir, la població sitgetana.

En el moment de publicar aquest escrit, estem a la recta final del Curs de preparació de les proves lliures d'accés a cicles formatius de grau mitjà que s'ha dut a terme per primera vegada al Centre. Un curs que ens ha proporcionat una experiència nova i gràcies al qual hem pogut aprendre molt totes les persones que, d'una o altra manera, ens hi hem vist implicades.

Per al curs vinent, estem preparant una oferta ampliada pel que fa a l'obtenció del títol d'educació secundària i de preparació de proves lliures. La bona experiència d'aquest curs ens anima a ampliar l'oferta destinada a les persones que es volen reciclar o reincorporar al sistema educatiu per diferents vies.

La tardor i l'hivern al Centre han estat farcits d'activitats: visites, exposicions, tallers, concursos i celebracions diversos han amanit els cursos i les classes habituals, aportant una mica de color. En breu, us oferirem una petita mostra fotogràfica, a manera de resum d'aquestes activitats.