dimecres, 4 de juliol del 2012

El Centre d’adults amplia la seva oferta destinada a persones que volen tornar a estudiar


ESTUDIAR ESO A L’IOC

Com ja hem explicat en altres ocasions, el Centre de formació d’adults de Sitges és col·laborador de l’institut virtual IOC (Institut Obert de Catalunya).

El principal avantatge d’estudiar a distància a través de l’IOC, l’institut virtual del qual el Centre de formació d’adults de Sitges és col·laborador, és l’asincronia, és a dir, que professors i alumnes no han de coincidir ni en l’espai d’una aula ni en el temps d’un horari de classes. El CFA Sitges ofereix suport a les persones que volen estudiar ESO amb aquest sistema que els permet adaptar la dedicació i el ritme de treball a les seves necessitats. Per obtenir bons resultats a l’IOC només cal tenir un cert grau d’autonomia tant en utilització d’entorns informàtics com en actitud davant l’estudi.

CURS DE PREPARACIÓ DE LES PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

Una bona opció per retornar al sistema educatiu i fer una bona posta a punt quan no es té el títol d’ESO és el Curs de preparació de les proves lliures d’accés a cicles formatius de grau mitjà. Aquestes proves les organitza anualment la Generalitat de Catalunya i superar-les dóna dret a accedir a la formació professional. És una via alternativa a l’ESO. D’altra banda, accedir i superar un cicle formatiu de grau mitjà permet continuar els estudis i passar a batxillerat o a un cicle formatiu de grau superior i des d’aquí, a la universitat.

El Centre de formació d’adults impartirà aquest curs a partir d’octubre. Aquest serà un curs presencial que es farà al Centre en sessions diàries i horari de matí des d’octubre a final d’abril, fins a completar un total de 330 hores. Pot accedir-hi qualsevol persona major de 18 anys, o de 16 si hi ha una causa que ho justifiqui. Va dirigit a un ventall molt ampli de persones pel que fa a edat, formació, experiència prèvia i motivació. El fet d’acollir persones tan diverses fa necessari que el curs comenci des dels fonaments de cada matèria per arribar al nivell requerit per la prova. És un curs molt recomanable per a persones que fa anys que van abandonar els estudis i volen reprendre’ls, i també per qui prefereix estudiar assistint a classes presencials, tingui l’edat que tingui.

La inscripció de totes dues modalitats d’estudi es farà al mes de setembre. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada