dijous, 17 de maig del 2012

El CFA Sitges, present a Zona-E, la fira d'Ensenyament del Garraf


Tal com ja havíem anunciat, de dijous 10 a dissabte 12 de maig es va celebrar a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú la segona edició de  la fira comarcal d'ensenyaments postobligatoris Zona-E. Hi van ser presents  una trentena d'estands amb representació de centres educatius i formatius de Vilanova i la GeltrúSitges Sant Pere de Ribes amb l'objectiu d'informar els estudiants i la ciutadania en general sobre l'oferta d'ensenyaments postobligatoris per a joves i adults de la comarca.

El CFA Sitges va compartir l'estand amb el Centre d'iniciatives econòmiques Nivell 10. La Fira tenia entre els seus objectius, donar a conèixer als nois i noies que estan cursant Educació Secundària Obligatòria (ESO), tot el ventall de possibilitats que tenen al seu abast a la comarca per continuar la formació. Les opcions inclouen estudis de batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, programes de qualificació professional inicial, formació ocupacional, estudis universitaris, estudis d'idiomes i formació contínua.

A més dels estudiants d'ESO, la fira també s'adreçava a d'altres col·lectius, ja que la informació i assessorament que s'oferia també anava dirigida a tothom qui vulgui millorar, ampliar o reciclar el seu nivell formatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada